Pályázatok, projektek

Tavaszi pályázat diákdiplomatáknak

A korábbi pályázat sikere után, a magyar diákság és a középiskolai diákönkormányzatok nemzetközi kapcsolatainak bővítése érdekében újabb ösztöndíj pályázatot hirdetünk középiskolás diákok részére. A pályázat a címre kattintva olvasható

Itthon Európában - játékos, kreatív vetélkedő középiskolai csoportok részére

2023/24-es tanévben játékos vetélkedőt hirdetünk az Európai Unió közösségének és értékeinek megismertetése érdekében a középiskolai diákok csoportjai  számára. A leírás a címre kattintva olvasható.

Ösztöndíj pályázat - diákdiplomáciai tevékenység végzésére

A magyar diákság és a középiskolai diákönkormányzatok nemzetközi kapcsolatainak bővítése érdekében alapítványunk ösztöndíj pályázatot hirdet középiskolás diákok számára. A pályázat a címre kattintva olvasható.

Ösztöndíj ösztöndíj pályázat joghallgatók és joggyakornokok számára

A társadalom különböző közösségeinek, érdekcsoportjainak és ügykoalícióinak eredményes és hatékony felkutatása érdekében, valamint ezen csoportok  együttműködésének ösztönzésére és szerveződésük támogatására, egy magyarországi Civil Parlament létrehozásának jogi szabályozása céljából ösztöndíj pályázatot hirdetünk. A pályázatot a címre kattintva olvashatják.

Vegyük vissza a rólunk szóló döntések kontrollját

Az amszterdami székhelyű Hungarian Civil Union Alapítvány Kisprojekt Alapja pályázatot hirdet lakossági érdekek kifejezésének, ütköztetésének és képviseletének elősegítését célzó helyi együttműködési forma létrehozására, működésére. A pályázat a címre kattintva olvasható.

Vegyük vissza az oktatást

Az amszterdami székhelyű Hungarian Civil Union Alapítvány Kisprojekt Alapja pályázatot hirdet az oktatással összefüggő problémák feltárását és megoldását szolgáló tanár-diák-szülő együttműködő közösségek létrehozására, működésére. A pályázat a címre kattintva olvasható