Vegyük vissza – a rólunk születő döntések kontrollját!  (HCU 01/01 LÉT)

Érvényes pályamunka sajnos nem érkezett be!

Az amszterdami székhelyű Hungarian Civil Union Alapítvány Kisprojekt Alapja pályázatot hirdet lakossági érdekek kifejezésének, ütköztetésének és képviseletének elősegítését célzó helyi együttműködési forma létrehozására, működésére. 

Az Alapítvány olyan projekteket támogat, amelyek 

  • hozzájárulnak az adott településen a részvételiség fejlesztéséhez és az egyes érdekcsoportok folyamatos együttműködéséhez
  • segítik a lakosság tájékoztatását, véleménynyilvánítási lehetőségeik bővítését, a döntéshozók és az érintettek közötti rendszeres egyeztetést

A pályázat kiírás kódja:  HCU 01/01 LÉT
Meghirdetés dátuma: 2022.10.17.
Pályázatok benyújtási határideje: 2022.11.25.

Pályázók köre:

a pályázaton helyi közösségek és civil szervezetek vehetnek részt. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 
Regisztráció: https://forms.gle/n6MjroHaWW8VWiCHA

A Pályázat: 

Pályázni a helyi Lakossági Érdekegyeztető Tanács megalapításával, vagy a folyamat elindításával, közösségük bemutatásával, lehet. A pályázatokat a titkarsag@civilekszovetsege.com e-mail címre várjuk. A kísérőlevélben kérjük megadni a pályázatot beadó személy elérhetőségét. Regisztrált szervezet esetén a szervezet nyilvántartásba vételéről szóló irat másolatát. A jelentkezőknek pályázatuk megfogalmazásához a regisztráció után tartalmi segédanyagot és konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Díjazás:  

A támogatott közösségek tagjai díjmentesen részt vehetnek az „A részvételiség korszerű technikái” című képzéseken és számukra a Civilek Szövetsége díjmentesen biztosítja teljeskörű támogatását a helyi LÉT felépítésében!

Valamennyi regisztrált résztvevő:

társult tagja lesz a Civilek Szövetsége országos hálózatának és ezáltal részesévé válik az országos közösségépítésnek, közvetlenül megismerheti a részvételiség hazai és külföldi jó gyakorlatait, igénybe veheti a 2022. december 1-étől működő Civil Szolgáltató iroda segítségét, és elsőként értesülhet az alapítvány további erőforrásokat is biztosító pályázatairól.